Klanten

Top  Previous  Next

In dit gedeelte van het administratie paneel, kan u gebruikers accounts beheren die in uw winkel geregistreerd zijn en de gerelateerde instellingen configureren.

Een gebruikersaccount is letterlijk een inschrijving in de winkel-database die een geregistreerd gebruiker identificeert en de gebruiker associeert met de gerelateerde data, die bestellingsstatistieken, persoonlijke info, abonnementen, enz... bevat. Verder, worden gebruikersaccounts gebruikt om de activiteit en de privileges van de winkel-gebruikers te bepalen.

EWC Webshop heeft de volgende types van gebruikersaccounts:

Beheerder - Type van gebruiker die zowel de storefront als het administratie paneel kan betreden en die de winkel-inhoud en configuratie kan bekijken en beheren.

Klant - Type van gebruiker die toegang heeft tot de storefront en producten kan kopen in uw winkel. Alhoewel de storefront normaal gezien toegankelijk is voor zowel niet-geregistreerde als geregistreerde gebruikers, wordt veronderstelt dat geregistreerde gebruikers van meer privileges genieten. Daarnaast, kunnen zelfs geregistreerde gebruikers met een klantenaccount verschillende mogelijkheden hebben afhankelijk van de Gebruikersgroep waartoe ze behoren.

Partner- Type van gebruiker die in uw partner-programma deelneemt en een commissie ontvangt om nieuwe gebruikers aan te brengen en verkoop te promoten.

Leverancier - Type van gebruiker die enkel vermeld wordt in de database, maar geen toegang heeft tot de storefront of het administratie paneel. Leveranciersaccounts worden gebruikt om producten aan te duiden die aan derde-partij leveranciers behoren.