Twigmo

Top  Previous  Next

Add-on overzicht

Gebruik deze module om uw winkel te verbinden aan de Twigmo service. Deze service stelt u in staat om uw online winkel te beheren van uw GSM. Eens verbonden, zal de module de aanvragen van deze dienst verwerken en de gevraagde informatie terugsturen en u zal in staat zijn om de verkoopstatistieken en recente bestellingen na te kijken alsook de meest belangrijke informatie opzoeken en bewerken - producten, bestellingen en klanten - gewoon door het scherm op uw smartphone te bekijken en aan te raken.

twigmo_orders   twigmo_shipping   twigmo_products

Daarenboven, rust deze module uw winkel uit met een speciale storefront die ontworpen is voor mobiele toestellen. Wanneer deze optie ingeschakeld is, zal de winkel automatisch het type van toestel detecteren waarvan de klant de winkel in de webbrowser geopend heeft en schakelt de storefront in overeenstemming om. Dit betekent dat uw klanten zich perfect comfortabel zal voelen of ze uw winkel nu vanaf een desktop/laptop computer dan wel vanaf een ultramodern mobiel toestel bezoeken.

Om meer te leren over de Twigmo service kenmerken, gelieve dan www.twigmo.com te bezoeken.

De add-on configureren

Service tab:

Deze tab bevat een lijst van opties die de verbinding van uw winkel naar de Twigmo service controleren.

Email - Uw bestaand email adres.

Winkel naam - Het tekst-label dat u zou moeten ingeven wanneer u de winkel registreert/verbindt met de dienst.

Gebruik geen HTTPS verbinding - Indien geselecteerd, zal de beveiligde data transfer tussen uw winkel en de Twigmo service niet gebruikt worden.

Gebruik mijn CS-Cart admin paswoord - Indien geselecteerd, zal uw huidig paswoord gebruikt worden om toegang te verschaffen tot uw Twigmo account. In dat geval zullen de volgende twee opties (paswoord en Bevestig paswoord) onbeschikbaar zijn.

Paswoord - Indien de "Gebruik mijn CS-Cart admin paswoord" optie niet geselecteerd is, geeft u het paswoord in om toegang tot uw Twigmo account te verkrijgen.

Bevestig paswoord- Indien de "Gebruik mijn CS-Cart admin paswoord" optie niet geselecteerd is, bevestigt u het paswoord dat u in het paswoord-veld ingaf.

Versie - De huidige versie van de module.

Belangrijk: Om de HTTPS verbinding te gebruiken, moet een SSL certificaat geïnstalleerd worden op uw website. Om dat te controleren, probeert u in te loggen in het administratie paneel via HTTPS. Als dit werkt, kan u een beveiligde verbinding gebruiken. Anders selecteert u "Gebruik geen HTTPS verbinding" op de add-on instelling pagina.

 

Eens u de module correct geconfigureerd heeft en op Connecteer geklikt heeft, zal u het Toegang ID veld op de Tigmo opties pagina zien en zal u in staat zijn om uw winkel data te zien en te werken door gebruik te maken van de Twigmo mobiele applicatie op uw telefoon.

 

Storefront tab:

Opties op deze tab beheren de mobiele storefront.

Gebruik mobiele frontend - Selecteer om een speciale skin voor mobiel toestel gebruikers.

Bedrijfsnaam - Naam van de winkel zoals die zal verschijnen op de mobiele storefront>.

Toon bedrijfsnaam - selecteer om het vak met de bedrijfsnaam op de storefront te tonen.

Locatie (URL) van het logo - URL van het logo voor de mobiele storefront.

Munteenheid prefix - Prefix die aan product prijzen moeten toegevoegd worden. Bijvoorbeeld, type "$" om prijzen te tonen als $50.99.

Munteenheid postfix - Postfix die aan product prijzen moeten toegevoegd worden. Bijvoorbeeld, type " USD" om prijzen te tonen als 50.99 USD.

Schakel anoniem afrekenen uit - Laat vrij om anoniem af te rekenen toe te laten in uw winkel.

HTTP locatie - HTTP adres van de winkel. Gelieve de standaard waarde te gebruiken tenzij u een belangrijke reden heeft om dit niet te doen.

HTTPS locatie - HTTPS adres van de winkel. Gelieve de standaard waarde te gebruiken tenzij u een belangrijke reden heeft om dit niet te doen.

Klant index bestand - Mobiel storefront index bestand. Gelieve de standaard waarde te gebruiken tenzij u een belangrijke reden heeft om dit niet te doen.

Productie mode - Indien geselecteerd, zal de mobiele storefront direct verbanden worden met uw online winkel. Anders wordt alle data via de Twigmo servers gestuurd. Schakel deze optie in tenzij u de storefront aan het debuggen bent.