BTW

Top  Previous  Next

Dit gedeelte bevat een bewerkbare lijst van BTW berekeningen die in uw winkel beschikbaar zijn. Gebruik dit gedeelte om nieuwe regels toe te voegen en de bestaande regels te beheren.

taxes

In de lijst, kan u snel bepaalde attributen bewerken van een BTW berekening-regel. Om tarieven te specificeren, klikt u op de Bewerken link die overeenkomt met de gewenste regel, schakelt u naar de BTW-Tarieven tab.

Acties op BTW

De winkelbeheerder kan de volgende actie uitvoeren om de BTW:

Nieuwe BTW berekeningsregels toevoegen;

Bestaande BTW-berekeningsregels berekenen;

Pas meerdere BTW berekeningsregels toe op alle producten in de catalogus;

Annuleer meerdere BTW regels voor alle producten in de catalogus;

Verwijder BTW berekeningsregels.

Tax attributen

Algemeen tab:

Naam - Naam van de BTW zoals die op de storefront verschijnt.

Registratie nummer – Intern registratie nummer van de BTW berekeningsregel in de winkel.

Prioriteit – Positie van deze berekeningsregel in een volgorde van meerdere belastingregels die op een product worden toegepast. Indien twee regels dezelfde prioriteit hebben, zullen ze in dezelfde volgorde toegepast worden waarin ze in de database opgeroepen worden. In deze situatie, kan het zijn dat de correcte sequentie verbroken wordt. Dus is het ten zeerste aangeraden dat u de prioriteit van elke BTW berekeningsregels in de winkel instelt.

Tarieven zijn afhankelijk van - type van de adressen van klanten waar de berekeningsregels afhankelijk van zijn: Verzendingsadres of facturatie adres.

Status – Status van de BTW berekeningsregel in de winkel Actief of Uitgeschakeld.

Prijs inclusief BTW - Indien geselecteerd, zal de BTW die door deze regel voorgesteld worden reeds bij gerekend zijn aan de prijs van het product die gespecificeerd wordt op de product detail pagina. Anders, zal de berekende BTW toegevoegd worden aan het subtotaal wanneer een klant een bestelling plaatst.

BTW tarieven tab:

Locatie - Locatie van de klant die de bestelling plaatst. Om de beschikbare locaties aan te passen, gebruikt u de bedieningselementen in Verzending en BTW Locaties.

Tarief waarde- BTW berekeningstarief is specifiek aan de gegeven locatie. Wanneer de waarde op nul (0) gezet wordt, zal de BTW niet van toepassing zijn voor de bestelling als die geplaatst is door een klant waarvan het adres binnen de overeenkomstige locatie valt. Gelieve er voor te zorgen dat locaties elkaar nooit overlappen. zodat de waarde die gespecificeerd is voor de vast geprogrammeerde standaard locatie (alle landen) enkel van toepassing zal zijn wanneer een klant van een locatie komt die niet gedefinieerd of geactiveerd is in Verzending & BTW Locaties, maar zullen nooit van toepassing zijn voor actieve locaties, zelfs die met nul-waardes.

Type - Type van de BTW: Absolute waarde in de primaire munteenheid (zie Administratie > Munteenheden) of een percentage van de productkost.