Locaties

Top  Previous  Next

Gebruik dit gedeelte om de set van locaties die in uw winkel ondersteunt worden te beheren. Een locatie is een combinatie van parameters om een geografische locatie voor te stellen.  Locaties worden gebruikt om verzendingstarieven en BTW kosten te berekenen.

Locatie attributen

Algemeen gedeelte:

Naam - Naam van de locatie.

Lokalisatie - Lokalisaties waarvoor deze locatie beschikbaar is.

Status – Status van de locatie (Actief of Uitgeschakeld).

locations_general

 

Landen gedeelte (landen die in de locatie opgenomen dienen te worden):

De list box rechts bevat een lijst van alle beschikbare landen, de list box links bevat een lijst van landen die in de locatie opgenomen zijn.  Om de lijst van landen die ondersteunt zijn in uw winkel aan te passen, gebruikt u het Verzending/BTW -> Landen gedeelte.

Om items van een lijst naar de andere te verplaatsen, gebruikt u de tweeling horizontale pijlen tussen de lijsten. Om meerdere items te selecteren, drukt en houdt u de Ctrl of Shift toets in.

countries

 

Staten gedeelte (staten die in de locatie opgenomen zullen worden):

De list box rechts bevat een lijst van alle beschikbare staten, de list box links bevat een lijst van landen die in de locatie opgenomen zijn.  Om de lijst van landen die ondersteunt zijn in uw winkel aan te passen, gebruikt u het Verzending/BTW -> Staten gedeelte.

Om items van een lijst naar de andere te verplaatsen, gebruikt u de tweeling horizontale pijlen tussen de lijsten. Om meerdere items te selecteren, drukt en houdt u de Ctrl of Shift toets in.

states

 

Zip/Post code gedeelte (zip/post codes die in de locatie opgenomen zullen worden):

De tekst box bevat de zip/post codes die in de locatie opgenomen zijn. Inschrijvingen moeten gescheiden zijn door een paragraaf onderbreking (verschijnt in verschillende lijnen).

Het is niet noodzakelijk om de exacte codes te specificeren, kan u wildcards in de plaats gebruiken (? = elk enkel karakter, * = elke serie karakters). Bijvoorbeeld, 98?78 kan 98178, 98278, 98378, 98478, 98578, 98678, 98778, 98878, 98978 en 98078 zijn; 12* kan 12345, 12876, 12098, enz... zijn

zip_postal_code

 

Steden gedeelte (steden die in de locatie opgenomen zullen worden):

De tekst box bevat de steden die in de locatie opgenomen zijn. Inschrijvingen moeten gescheiden zijn door een paragraaf onderbreking (verschijnt in verschillende lijnen).Het is niet noodzakelijk om de exacte namen van de steden te specificeren, kan u wildcards in de plaats gebruiken (? = elk enkel karakter, * = elke serie karakters). Bijvoorbeeld, New Y* kan New York zijn, enz...; L?s*kan Las Vegas, Los Angeles, enz zijn.

cities

 

Adressen gedeelte (adressen die in de locatie opgenomen zullen worden):

De tekst box bevat de adressen die in de locatie opgenomen zijn. Inschrijvingen moeten gescheiden zijn door een paragraaf onderbreking (verschijnt in verschillende lijnen).Het is niet noodzakelijk om de exacte adressen te specificeren, kan u wildcards in de plaats gebruiken (? = elk enkel karakter, * = elke serie karakters). Bijvoorbeeld, * street kan 1st street, 2nd street, enz... zijn.

addresses