Verwijzingen

Top  Previous  Next

Dit gedeelte onthult statistieken over de verwijzingen naar uw website.

statistics_referrers

Volgens domein - Lijst van domeinnamen vanwaar uw bezoekers naar uw website kwamen, het aantal verwezen bezoeken en een percentage van de totale verwezen bezoeken.

Volgens zoekmachine - Lijst van zoekmachines vanwaar uw bezoekers naar uw website kwamen, het aantal verwezen bezoeken en een percentage van de totale verwezen bezoeken.

Zoekwoorden - Lijst van sleutelwoorden vanwaar uw bezoekers naar uw website kwamen, het aantal verwezen bezoeken en een percentage van de totale verwezen bezoeken.

Kwam van - Lijst van zoekmachine opdrachten vanwaar uw bezoekers naar uw website kwamen, het aantal verwezen bezoeken en een percentage van de totale verwezen bezoeken.

Kwam naar - URL's naar waar de bezoekers verwezen werden, het aantal verwezen bezoeken en een percentage van de totale verwezen bezoeken.

Alle - Een lijst van al de URL's vanwaar je bezoekers naar je website kwamen, het aantal verwezen bezoeken en een percentage van de totale verwezen bezoeken.

Klik op een aantal bezoeken volgens een bepaald record om een bezoekers log te openen dat gedetailleerde statistieken van elk bezoek bevat.