Ontwerp mode

Top  Previous  Next

Dit gedeelte voorziet faciliteiten voor het vertalen van de winkel interface (zowel de storefront als het administratie paneel) en de huidige skin sjablonen te bewerken (enkel storefront).

De interface vertalen

De vertaal mode inschakelen stelt u in staat om de nodige interface elementen doorlopen te vertalen. Schakel naar de vertaal mode door op Schakel vertaal mode in te klikken. Nu zijn alle bewerkbare interface elementen groen gemarkeerd. U kan verder door de interface navigeren net alsof u de gewone mode gebruikt.

Om een element te vertalen, wat letterlijk de waarde van de overeenkomende taal variabel veranderen is, beweegt u de muis over het element en klikt u op het boek icoon (image_book) links. Verander dan de tekst van het element dat in een bewerkbaar tekstvak verschijnt. Sla de veranderingen op.

Eens u klaar bent met de interface te vertalen, navigeert u terug naar dit gedeelte en klikt u op Schakel vertaal mode uit om de gewone mode te herstellen.

Aanpassing van de skin sjablonen

wanneer u de aanpassing mode gebruikt, kan u de storefront sjablonen doorlopend bewerken.

Belangrijk: Wanneer u de sjablonen bewerkt, wordt u veronderstelt om vertrouwd te zijn met de PHP Smarty sjabloon engine.

Om de sjablonen te bewerken, schakelt u naar de aanpassing mode door op de Schakel aanpassing mode in knop te klikken. Klik dan op de Bekijk storefront in aanpassing mode link om u naar de storefront te bewegen. Bewerkbare sjablonen hebben nu een bewerk icoon (image_customization) toegewezen gekregen. Beweeg de muis over het benodigde icoon om de overeenkomstige sjabloon of groep van gerelateerde sjablonen te markeren, klik dan op de naam van de sjabloon die u wenst te bewerken. De source code van de sjabloon zal in de sjabloon bewerker verschijnen (zie de afbeelding hieronder).

Bewerk de sjabloon en sla de veranderingen op. Om de originele sjabloon te herstellen, gebruikt u de Herstel vanuit de opslagplaats knop. Eens u klaar bent met het bewerken van de sjablonen, navigeert u terug naar dit gedeelte en klikt u op de Schakel aanpassing mode uit knop om de gewone mode terug in te stellen.

template_editor_desingmode