Promoties

Top  Previous  Next

Dit gedeelte introduceert nog een tool om goederen te promoten en bonussen aan te bieden op basis van het lidmaatschap van de klant. Hier kan u de voorwaarden specificeren die voldaan moeten worden om in aanmerking te komen voor een bonus en de beschikbare bonussen bepalen. De pagina bevat een lijst van alle promoties in uw winkel.

promotions

EWC Webshop Ondersteunt twee types van promoties die verschillen in het type van de bonus:

Winkelkar-promoties - Kortingen op producten en bestellingen alsook kortingsbonnen, gratis verzending, gratis producten, Lidmaatschapsniveau enz...

Catalogus promoties - Kortingen op producten.

Attributen van promoties

Algemeen tab:

Naam – Naam van de promotie.

Gedetailleerde beschrijving - Beschrijving van de promotie. De beschrijving kan een gewone tekst of HTML-geformatteerde tekst zijn. Indien u niet vertrouwd bent met HTML, Moedigen wij u aan om een geformatteerde beschrijving toe te voegen, door gebruik te maken van de ingebouwde WYSIWYG HTML-bewerker.

Korte Beschrijving - Beschrijving van de promotie zoals die op de storefront op de bestellingsinfo-pagina verschijnt (Mijn account -> Bestellingen -> Bestellingsinfo). De bestelling kan een gewone tekst zijn of een HTML-geformatteerde tekst. Indien u niet vertrouwd bent met HTML, moedigen we u aan om een geformatteerde beschrijving toe te voegen, door gebruik te maken van de ingebouwde WYSIWYG HTML-bewerker.

Gebruik beschikbare periode - indien geselecteerd, is de promotie beschikbaar voor de hieronder gespecificeerde periode.

Beschikbaar vanaf -Datum vanaf wanneer de promotie beschikbaar wordt voor de klanten.

Beschikbaar tot - Datum tot wanneer de promotie beschikbaar is.

Prioriteit – Volgorde waarin de promotie van toepassing is ten opzichte van de volgorde van andere promoties. Indien twee promoties dezelfde prioriteit hebben, worden ze in dezelfde volgorde toegepast als waarin ze in de database gevonden werden.

Stop andere regels - Indien geselecteerd, zijn andere promoties niet van toepassing.

Status – Status van de promotie (Actief, Verborgen of Uitgeschakeld).

Voorwaarden tab:

Gebruik deze tab om voorwaarden te stellen die voldaan moeten worden voordat de klant een bonus kan ontvangen. Voorwaarden die u hier stelt gebruiken andere attributen en waarden die met basis logische constanten en vergelijkingsopdrachten te maken hebben. Om meer flexibele regels toe te laten, kunnen voorwaarden in groepen verdeelt worden.

Bonussen tab:

Gebruik deze tab om de bonussen te configureren die de klant ontvangt als de voorwaarden voor de promotie voldaan zijn. Wanneer u een bonus creëert, wordt u verondersteld om het bonus-type te kiezen en zijn waarde te specificeren.

De volgende bonussen zijn beschikbaar:

Bestellingskorting - Geef een korting aan de hele bestelling.

Opmerking: Kortingen die van toepassing zijn op het bestellingstotaal beïnvloeden de BTW niet.

Korting op producten - Geef een korting op de geselecteerde producten.

Korting op alle producten in categorieën – Geef een korting op al de producten uit de geselecteerde categorieën.

Geef gebruikersgroep – Wijs de korting toe aan de gebruikersgroep.

Geef kortingsbon – Geef een kortingsbon.

Gratis verzending – Lever de producten gratis.

Gratis producten – Geef gratis producten.

Cadeaubonnen – Geef de klant een cadeaubon.

Geef punten – Voeg beloningspunten aan de account van de klant toe.