Product kenmerken

Top  Previous  Next

Gebruik dit gedeelte om extra productvelden toe te voegen en te beheren. Later kunnen deze kenmerken gebruikt worden om de standaard product informatie aan te vullen. Bijvoorbeeld, kan het een veld zijn voor een ISBN, als u gedrukte boeken verkoopt, een veld voor audio-formaten, als u muziek verkoopt, enz...

Het gedeelte bevat een lijst van alle productkenmerken die in uw winkel beschikbaar zijn. Optioneel, kan u kenmerken in groepen ordenen en de instellingen van de hele groep bewerken ipv elk kenmerk apart te bewerken.

product_features

Product kenmerk en kenmerkgroepsattributen

Algemeen tab:

Naam - Naam van het kenmerk zoals die op de storefront en het administratiepaneel verschijnt.

Positie - Positie van het kenmerk ten opzichte van de positie van de andere kenmerken in de lijst.

Beschrijven - Product kenmerk beschrijving die op de storefront verschijnt als de klant op het vraagteken (?) naast de kenmerk-naam klik in de Kenmerk tab.

Type - Type van het veld voor het kenmerk: Check box (Enkel, meerdere), Select box (Tekst, Nummer, Uitgebreid) of Andere (Tekst, Nummer, Datum). Als u het Uitgebreide type selecteert, stelt dit u in staat om de kenmerk waarden uit te breiden met verscheidene extra attributen Zoals een afzonderlijke afbeelding, beschrijving, pagina titel, META beschrijving en Sleutelwoorden.

Groep - Groep waartoe het productkenmerk behoort. Als u het kenmerk toewijst aan een groep, zullen de volgende twee attributen (Product en Catalogus pagina's) van toepassing zijn op de hele groep, niet enkel het kenmerk.

Product - Indien geselecteerd, verschijnt het kenmerk op de storefront op een product detail pagina.

Catalogus pagina's - Indien geselecteerd verschijnt het kenmerk op de storefront op een product lijst pagina tussen de andere product details.

Prefix - Karakters die voor de kenmerk-waarde komen.

Suffix - Karakters die na de kenmerk-waarde komen.

Varianten tab:

Pos. - Positie van de kenmerk-waarde ten opzichte van de andere waarden in de lijst.

Variant - Kenmerk-waarde.

Extra - Bevat een aantal bijkomende velden voor het kenmerk van het Uitgebreide type.

Categorieën tab:

Lijst van categorieën waarvan de producten dit kenmerk mogen gebruiken. Indien geen categorie gespecificeerd is, zal het kenmerk van toepassing zijn op alle categorieën.