Commissies goedkeuren

Top  Previous  Next

Gebruik dit gedeelte om partner commissies goed te keuren of af te keuren.

Wanneer u het gedeelte opent, ziet u een lijst van de commissies die door uw partners verdient zijn. Elke commissie aanrekening is voorgesteld als een afzonderlijk  lijst-item met de volgende attributen:

Actie - Actie waarvoor de commissies werd aangerekend.

Datum - Datum en tijd wanneer de commissie werd aangerekend.

Kost – Het bedrag van de commissie.

Klant - Naam van de klant die de gepromote aankoop deed. Indien de koper niet geregistreerd is in de winkel, bevat deze cel het IP adres van de koper.

Partner - Naam van de partner die deze commissie ontvangt.

Banier - Banier die gebruikt werd om de koop te promoten.

Status - Status van de commissie.

Extra - Bijkomende informatie over de commissie, met inbegrip van de bestelling ID, de naam van het product waarvoor de commissie aangerekend werd, enz...

Om een commissie goed te keuren of af te keuren, selecteert u de check box voor de commissie en klikt u op de Kies actie link onder de lijst en dan kiest u de gewenste actie.

Opmerking: Om commissies automatisch goed te keuren, selecteert u de Automatische goedkeuring van partner commissies check box op de configuratie pagina van de Partner add-on (Administratie Add-ons Partner).

Het gedeelte toont ook de statistieken hoe de commissie verdeelt worden volgens de actie waarvoor de commissies werden aangerekend. Om de statistieken te zien, klikt u op de Algemene statistieken link boven de lijst.

AS_actions