Partnerprogramma

Top  Previous  Next

Dit gedeelte van het Administratie paneel wordt getoond wanneer u de Partner add-on ingeschakeld heeft in Administratie Add-Ons.

De add-on stelt u in staat om een volwaardig Partner-programma in uw winkel te lanceren, wat het mogelijk maakt om uw producten te promoten via een netwerk van partners te promoten die commissies ontvangen voor de verkopen die ze promoten.

Een succesvol partner-programma veronderstelt de volgende workflow:

Eerst moet u een partner plan creëren in Partner Plannen en definieert u de regels over hoe de commissie berekend zou moeten worden.

Dan moet u een aantal partner banieren creëren in Partner Banieren en het mogelijk maken voor nieuwe partners om zich te registreren in de winkel.

Eens een nieuwe partner zich ingeschreven heeft voor uw programma en het partnerprogramma, Kan de partner een aantal nieuwe bedieningselementen op de storefront gebruiken om codes te genereren voor de partner-banieren en kan deze banieren op hun eigen webbronnen plaatsen zoals een website, nieuwsbrieven, bulletin boards, enz...Indien een nieuwe koper naar de winkel komt via een partner-banier, ontvangt de partner die de banier plaatste een commissie.

Uiteindelijk betaalt u de commissie aan de partners op een manier naar keuze.

Samen met een gewoon partner-programma, kan u een meer-niveau schema hebben waarbij partners hun eigen partners kan rekruteren en een deel van hun commissies ontvangen. Het aantal niveaus is onbeperkt wat betekent dat elke nieuwe partner die door een andere partner uitgenodigd werd hun eigen partners uitnodigen.