Webmail

Top  Previous  Next

Wanneer u online zaken doet, moet u altijd met veel email berichten en verwittigingen van verschillende types omgaan. Email die u ontvangt o uw bedrijf-email adres kan door een derde partij email klant verwerkt worden, wat vooral eerder onhandig kan overkomen als u een alleenstaande applicatie gebruikt.

Om dit te compenseren, heeft EWC Webshop een volwaardige email klant ingebouwd. De klant wordt aangedreven door MailBee Webmail en ondersteunt zowel basis als geavanceerde email mogelijkheden, met inbegrip van veilig email lezen, bericht doorsturen en beantwoorden, bijlages samenstellen, contact organizer, enz.

De email klant is niet verwant met de EWC Webshop mogelijkheden tot email verwittigingen en moet beschouwd worden een alternatief voor uw gewone email klant dat u gebruikt om email berichten te accepteren en verzenden.

Inloggen op de mail

Wanneer u op de Webmail link klikt in het administratie gedeelte van het Administratie paneel, stuurt het systeem u naar een inlog formulier waar u gevraagd wordt om uw email server details en uw inlog-gegevens in te geven om te verbinden met uw email account op de server.

webmail_01

Om uw mail te beheren, moet u eerst inloggen. Eens u ingelogd bent, kan u beginnen om met webmail te werken zoals met uw gewone email klant.

webmail

Van de webmail, kan u eenvoudig terug naar het EWC Webshop Administratie paneel gaan en het is niet nodig om uit te loggen.

Voor meer informatie op over MailBee WebMail applicatie, gaat u naar de officiële site http://www.afterlogic.com.