Upgrade centrum

Top  Previous  Next

Gebruik dit gedeelte om uw EWC Webshop installatie te verbeteren naar de laatste nieuwe versie rechtsreeks vanaf de web interface. Het upgrade centrum ontvangt automatisch informatie over de beschikbare updates van onze server en somt de toepasbare upgrade pakketten (Bekijk de onderstaande afbeelding). Originele bestanden die tijden de upgrade vervangen worden, worden opgeslagen in de directory <ewcwebshop_dir>var/upgrade/PACK_NAME.

Indien sommige bestanden niet geüpgraded kunnen worden vanwege toegang toelating problemen, zal u gevraagd worden om de FTP toegang details tot uw server te voorzien. Deze informatie wordt niet naar onze servers gestuurd.

Belangrijk: Vooraleer het upgrade centrum te gebruiken, moet u er zeker van zijn dat u uw EWC Webshop licentie nummer heeft dat gespecificeerd wordt in Instellingen Upgrade Centrum.

upgrade_center_01

Om een pack toe te passen, klikt u op de Installeren knop die overeenkomt met de pack. Volg dan simpelweg de instructie op het scherm.

Uiteindelijk zal u een verwittiging zien dat uw winkel succesvol geüpgraded is.

upgrade_center_02

Klik op de Upgrade centrum knop om terug te keren naar het upgrade centrum.

Om een lijst van veranderingen te zien, klikt u op de Geïnstalleerde Upgrades link. Als er bestanden zijn die een aangepaste code bevatten, klikt u op de Veranderingen link om de verschillen tussen de bestanden te zien. Voor niet-kritische modificaties kan u gewoon op de Markeer als opgelost link klikken om de veranderingen toe te passen. Anders, bewerkt u de overeenkomstige bestand(en) manueel en past u uw veranderingen toe.