Winkel toegang

Top  Previous  Next

Gebruik dit gedeelte om registratie en toegangsbeperkingen te beheren in uw winkel. Beperkingen kunnen gebaseerd zijn op de IP adressen vanwaar bezoekers proberen uw winkel te bereiken en op email adressen die gebruikers kunnen gebruiken om te registreren in uw winkel. Daarbij kan u hier een set van kredietkaarten specificeren die nooit geaccepteerd mogen worden in uw winkel.

Belangrijk: Om beperkingen toe te voegen, moet u eerst de Toegangsbeperkingen add-on inschakelen en configureren(Administratie Add-Ons).

Het gedeelte bestaat uit vijf tabs: IP, Domein, Email, Kredietkaart en Administratie paneel. Verschillende tabs zijn bedoelt voor verschillende types van beperkingen.

IP tab:

Lijst van IP adressen die niet kunnen gebruikt worden voor toegang te krijgen tot uw winkel (Zowel de storefront als het Administratie paneel). Hier kan u een specifiek IP adres definiëren of een bereik van IP adressen. bijvoorbeeld, 192.0.2.12 or 192.0.2.24 - 192.0.2.255.

Domein tab:

Lijst van domeinnamen waarvan de IP adressen niet gebruikt kunnen worden om toegang te krijgen tot uw winkel (zowel de storefront als het Administratie paneel) Bijvoorbeeld, example.com of site.example.org.

Email tab:

Lijst van specifiek email adressen of email server die niet kunnen gebruikt worden om te registreren op uw winkel. Bijvoorbeeld, johndoe@mail.example.com or mail.example.com.

Kredietkaart tab

Lijst van 16-cijferige kredietkaart nummer die afgewezen zullen worden aan de kassa.

Administratie paneel tab:

Lijst van IP adressen die niet gebruikt kunnen worden om toegang te krijgen tot het administratie paneel. U kan een specifiek IP adres specificeren of een bereik van adressen. Bijvoorbeeld, 192.0.2.12 or 192.0.2.24 - 192.0.2.255.

Elke tab bevat een lijst van toegelaten waardes met de overeenkomstige waarde attributen:

Reden - Reden voor de beperking die getoond wordt wanneer iemand toegang tot de winkel probeert te krijgen vanaf een verbannen IP adres of probeert te registreren met een ongewenst email adres of te betalen met een afgewezen kredietkaart.

Gecreëerd - Datum en tijd wanneer de beperking gecreëerd werd.

Status – Status van de beperking (Actief of Uitgeschakeld).