Verzending instellingen

Top  Previous  Next

Gebruik dit gedeelte om automatische verzending kost berekening in uw winkel in- of uit te schakelen alsook het activeren van real-time verzending kost schatting voor geïntegreerde verzending services: Australia Post, Canada Post, DHL, FedEx, Swiss Post, UPS en USPS.

Wanneer real-time verzending kost schatting ingeschakeld is, zend uw winkel de nodige informatie (bv bestemmingsadres, bestelling gewicht, enz) naar de server van een bepaalde verzendingsdrager en ontvangt de relevante verzendingskost op het moment dat de koper een bestelling plaatst. Als resultaat is er geen nood aan een manuele instelling en onderhoud van kosten en locaties. Desalniettemin bent u nog steeds in staat om een toeslag toe te voegen aan een bepaalde dienst om bijkomende kosten zoals inpakken, verzekering, enz... te dekken.

bijkomend aan de hierboven vermelde verzending services,is  EWC Webshop geïntegreerd met InterShipper, de dienst die verzending kosten kan schatten voor UPS, USPS, FedEx en DHL/Airborne.

Bepaalde verzending diensten worden geconfigureerd in Verzending & BTW ® Verzending methodes.

Belangrijk: Om real-time verzending kost schatting te gebruiken, moet u een account registreren bij de respectievelijke verzending dragen. Voor details, verwijzen we u graag naar website van een bepaalde drager. Dezelfde regel is ook voor Intershipper van toepassing.