Veiligheidsinstellingen

Top  Previous  Next

Gebruik dit gedeelte om de veiligheidsinstellingen voor het administratie paneel te betreden aan te passen.

Minimum beheerder paswoord lengte - Minimum aantal karakters in een beheerder paswoord.

Beheerder paswoord moeten zowel letters als cijfers bevatten - Indien geselecteerd, vereist het systeem dat een administrator paswoord zowel letters als cijfers bevat. Dit verbetert de sterkte van het paswoord en maakt het effectiever tegen raden en brute-force aanvallen.

Verplicht beheerders om het paswoord op de eerste login te veranderen - Indien geselecteerd worden beheerder verplicht om hun paswoorden te veranderen eens ze voor de eerste keer in het administratie paneel inloggen.

Paswoord geldigheidsperiode in dagen - Het aantal dagen waarna het beheerder paswoord verloopt en de gebruiker verplicht wordt om het paswoord te veranderen. Stel de waarde van dit veld op 0 (nul) en het paswoord verloopt nooit.

toegang sleutel tot het cron script dat email verwittigingen van paswoord veranderingen stuurt - Sleutel om toegang te krijgen tot het cron script dat de winkel beheerder herinnert om het paswoord te veranderen. Om het script te activeren, opent u in uw web browser http://www.example.com/admin.php?dispatch=profiles.password_reminder&cron_password=access_key dat waarbij u het gedeelte access_key  vervangt met de sleutel die u in dit veld ingeeft.