Munteenheden

Top  Previous  Next

Dit gedeelte bevat een lijst van munteenheden die in uw winkel gebruikt worden. Als een regel, worden meerdere munteenheden gebruikt om prijzen te tonen op de storefront terwijl de betalingen gewoonlijk enkel geaccepteerd worden in de primaire munteenheid van de winkel. Echter, indien uw betaling-gateway geconfigureerd is om betalingen in verschillende munteenheden te accepteren, zullen de klanten, die deze gateway gebruiken, in een alternatieve (niet primaire) munteenheid gefactureerd worden. En heet bestellingstotaal zal volgens de wisselkoers van de winkel berekent worden die u hier definieert.

Opmerking: alle prijzen die u in het administratie paneel ingeeft worden veronderstelt in de primaire munteenheid te zijn.

Naam - Naam van de munteenheid zoals die op de storefront verschijnt (USD, Euro, enz.).

Code - Unieke code van de munteenheid.

Primaire munteenheid - Primaire munteenheid van de winkel.

Koers - De wisselkoers om de winkelprijzen en kosten van de primaire munteenheid naar deze munteenheid te converteren. In het bovenstaand voorbeeld, is de primaire munteenheid de Amerikaanse dollar en de waardes in het Koersveld definiëren hoeveel dollars er zijn in een euro en in een Britse pond.

Teken - Munteenheid symbool.

Na som - Indien geselecteerd, verschijnt het munteenheid-symbool na de prijs. Anders verschijnt het voor de prijs.

Ths sign - Symbool voor het duizenden scheidingsteken.

Dec sign - Symbool voor het decimale scheidingsteken.

Decimalen - Het aantal cijfers na het decimale teken.

Status - Munteenheid status: Actief - de munteenheid is op de storefront beschikbaar, uitgeschakeld - de munteenheid is niet beschikbaar op de storefront.