SEO

Top  Previous  Next

SEO is een veelvoorkomend acroniem voor "search engine optimization". De module doelt duidelijk om u te helpen om uw webwinkel te optimaliseren voor zoekmachines en zijn ranking te verbeteren. Optimalisatie bestaat uit het vervangen van onaantrekkelijke dynamische URL's zoals http://www.example.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=1533 die query strings en bijkomende data bevatten door propere zoekmachine-vriendelijk URL's zoals http://www.example.com/true_product_name.html . Zulke URL's helpen niet enkel zoekmachines om winkel-pagina's te indexeren, maar ze verbeteren ook de ervaring van uw klanten omdat propere URL's mens-leesbaar zijn en gemakkelijk waar ten nemen en te onthouden zijn.

Product/pagina SEF URL formaat - Patroon voor propere URL's voor storefront product pagina's.

Categorie SEF URL formaat - Patroon voor propere URL's voor storefront categorie pagina's.

Gebruik een URL voor alle talen - Indien geselecteerd, wordt dezelfde URL gebruikt om een pagina te adresseren ongeacht de huidige pagina taal. Anders wordt naar de pagina verwezen door afzonderlijke URL's afhankelijk van de talen waarin de pagina kan verschijnen.

Toon taal in de URL - Indien geselecteerd, bevatten URL's de code van de taal waarin de gerefereerde pagina getoond wordt. De code volgt de host naam en de directory naam.

Belangrijk: De module vereist dat uw web server een URL her-schrijver geïnstalleerd heeft. Voor de Apache HTTP Server of elke Apache Uitwisselbare implementatie moet het de mod_rewrite module zijn. Voor Microsoft 's Internet Informatie Server (IIS) moet het ISAPI_Rewrite zijn.