Snel-zoeken

  • This article applies to versions:
  • Community
  • Professional
  • MultiVendor

Top  Previous  Next

De snel zoeken module was ontworpen om het zoek-proces op de storefront gemakkelijker en sneller te maken. U kan deze add-on configureren door de volgende instellingen te specificeren:

Zoekresultaat uitzicht

Aantal gebruiker zoekopdracht zinnen - Het aantal zoekopdracht zinnen die in de zoekresultaat drop-down lijst getoond worden.

Het aantal producten in de zoekresultaten - Het aantal producten die in de zoekresultaten drop-down lijst getoond zullen worden.

Het aantal nieuws rapporten in de zoekresultaten (u zou "zoek in nieuws" eerst moeten inschakelen) - Het aantal nieuws rapporten die in de zoekresultaten drop-down lijst getoond moet worden.

Aantal pagina's in de zoekresultaten (u zou "zoek in pagina's" eerst moeten inschakelen) - Het aantal pagina's die in de zoekresultaten drop-down lijst getoond moeten worden.

Toon product afbeeldingen in het pop-up menu (De "zoek in pagina's" en "zoek in nieuws"opties moeten ingeschakeld zijn) - Indien geselecteerd, zal de product afbeelding naast de productnaam in de zoekresultaten drop-down lijst getoond worden.

Zoek instellingen

Minimale zin lengte - Het aantal karakters die om het snel zoeken te activeren.

Cache de gevonden zoekresultaten - Indien geselecteerd, zullen de zoekresultaten gesaved worden. Merk op dat, u de winkel cache leeg moet maken telkens een nieuw product toegevoegd wordt, Het zal niet getoond worden in de zoekresultaten.

Zoek op product code - selecteer om op de product code te zoeken.

Zoek op product naam

Zoek producten enkel op product naam - Indien geselecteerd, zal de zoekopdracht enkel op de product naam gedaan worden.

Match type - Om de zoek resultaten preciezer te maken, selecteert u of u de zoekopdracht op elk van de opgegeven woorden of op de exacte zin uit te voeren.

Opmerking: Voor het correct functioneren van de snel zoeken add-on op de storefront, gelieve de product catalogus te generen door op de link op de add-on configuratie pagina te klikken.