Cadeaubonnen

Top  Previous  Next

Deze module stelt uw klanten in staat om cadeaubonnen te bestellen en in te dienen in uw winkel. Voor een gedetailleerde beschrijving van deze functie en de instructies over hoe deze cadeaubonnen te gebruiken wijzigen we u graag naar het gedeelte Bestellingen > Cadeaubonnen in deze gids.

Minimum bedrag – Minimum waarde van een nieuwe cadeaubon.

Maximaal bedrag – Maximum waarde van een cadeaubon.

Bedrag stap - Verschil tussen twee naast elkaar liggende vaste cadeaubon waardes die klanten uit een drop-down lijst kunnen kiezen. Bijvoorbeeld, met de minimum en maximum cadeaubon waardes van respectievelijk $100 en $1000 en de stap van $50, kunnen klanten kiezen om een cadeaubon van $100, $150, $200, $250, ...., $950, $1000 te bestellen. Of ze kunnen een aangepast bedrag kiezen dat tussen het minimum en maximum bedrag ligt.

Belangrijk: De waardes mogen geen munteenheid symbolen bevatten.

CB Code prefix – Prefix die voor de codes van alle cadeaubonnen die in uw winkel gecreëerd worden geplaatst moet worden.

Cadeaubonnen per pagina - Het aantal cadeaubonnen die op een enkele pagina verschijnen.

Sta toe om gratis producten te gebruiken - Indien geselecteerd, kan een cadeaubon gebundeld worden met producten die de ontvanger gratis ontvangt. De kost van de gebundelde producten wordt afgerekend door de klant die de cadeaubon bestelt.

Laat aftrek verzendingskosten toe - Indien geselecteerd, kunnen cadeaubonnen gebruikt om verzendingskosten te recupereren, niet enkel het subtotaal van de bestelling.