Verfijnen van de zoek widget

Top  Previous  Next

De nieuwe zoekbalk wordt naadloos geïntegreerd met de huidige skin van de storefront. Toch is er nog ruimte om het uitzicht van het auto-complete formulier en het product preview vak te verfijnen. Dit wordt gedaan op de configuratie pagina van de add-on in Administratie Add-ons Searchanise Configuratie.

quick_search_04

Stijl

Deze bedieningselementen regelen het gedrag van de stijl van de widget.

Auto-complete met item preview - Indien geselecteerd, suggereert het auto-complete formulier woorden en woord-combinaties die in de namen en beschrijvingen van producten gevonden werden alsook bepaalde producten die waarschijnlijk aan het verzoek dat ingetypt wordt voldoet.

Auto-complete met zoeken door suggesties - Indien geselecteerd, suggereert het auto-complete formulier woorden en woord-combinaties die in de namen en beschrijvingen gevonden werden.

Algemeen

Deze bedieningselementen regelen het algemene gedrag van de widget.

Toon het auto-complete vak - Dit bepaalt of de auto-vervollediging van de zoekfunctie ingeschakeld zou moeten worden in de widget. Wanneer niet geselecteerd, stelt de widget geen woorden en producten voor ongeacht de andere geselecteerde opties.

Toon product preview in het auto-complete vak - Dit bepaalt of het product preview vak ingeschakeld moet worden in de widget. Wanneer niet geselecteerd, wordt de snelle product preview van de voorgestelde woorden en producten uitgeschakeld.

Product beschrijving lengte- De lengte waarop de product beschrijving afgeknot zal worden en het product preview vak.

Lay-out

Deze bedieningselementen regelen het uitzicht van het auto-complete vak en het product preview vak.

Sjabloon voor het item in het auto-complete vak - Het uitzicht van een item in de drop-down lijst van gesuggereerde producten. In dit tekstveld, kan u variabelen specificeren die voor een bepaald product attribuut instaan (zie hieronder) en een aangepast HTML/CSS-gebaseerde lay-out. zorg ervoor om de CSS klassen te gebruiken die op de CSS tab van deze pagina gedefinieerd worden.

Sjabloon voor de preview in het auto-complete vak - Het uitzicht voor het product preview vak. In dit tekstveld, kan u variabelen specificeren die voor een bepaald product attribuut instaan (zie hieronder) en een aangepast HTML/CSS-gebaseerde lay-out. zorg ervoor om de CSS klassen te gebruiken die op de CSS tab van deze pagina gedefinieerd worden. page.

 

Variabel

Vervanging voor

${product_id}

Product ID in de winkel database.

${title}

Product naam.

${description}

Volledige product beschrijving.

${link}

Link naar de gedetailleerde pagina van het product.

${price}

Product prijs. Merk op dat het geen rekening houdt met de munteenheid, dus moet u het munteenheid-teken aan de prijs toevoegen.

${quantity}

Het aantal product-items in voorraad.

${product_code}

SKU van het product.

${image_link}

Fysieke locatie van de originele locatie in de winkel.

${image1}

HTML-wrapped 120x120px product afbeelding. Deze variabel wordt naar de HTML tag getransformeerd zoals <img scr="physical_location" class="snize-item-image" width="120" height="120" border="0">

${image2}

HTML-wrapped 50x100px product afbeelding.

${image3}

HTML-wrapped 100x150px product afbeelding.

${image4}

HTML-wrapped 200x300px product afbeelding.

${image5}

HTML-wrapped 300x400px product afbeelding.

${image1_src}

Fysieke locatie van een 120x120px product afbeelding op de Searchanise servers.

${image2_src}

Fysieke locatie van een 50x100px product afbeelding op de Searchanise servers.

${image3_src}

Fysieke locatie van een 100x150px product afbeelding op de Searchanise servers.

${image4_src}

Fysieke locatie van een 200x300px product afbeelding op de Searchanise servers.

${image5_src}

Fysieke locatie van een 300x400px product afbeelding op de Searchanise servers.

CSS

CSS klassen die gebruikt kan worden om de lay-out van de items in de drop-down lijst van voorgestelde producten en het product preview vak.